ÇANAKKALE / GELİBOLU - Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

Camikebir Mah. Kale Bayırı Sok. No4 Gelibolu / ÇANAKKALE
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelereine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen hoşgörülü,sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan,samimi,dürüst,kendisini, ailesini, ülkesini seven,Cumhuriyet değerlerini bilen,çağdaş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli eğitim Temel Kanununa ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak,teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak,öğrencilerimizin başarısını en üst seviyeye çıkarmak,gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak,veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak onlara ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktır.
Başarılar
okulumuz Fen Lisesi ve Anadolu Liselerine her yıl düzenli olarak öğrenci göndermenin yanı sıra sportif alanda da bir çok başarıya imza atmaktadır.
Katı Yakıtlı Kalorifer
Ulaşım
Gelibolu Feribot İskelesine çok yakın konumda yer alan okulumuz. İlçemizin en merkezi yerinde bulunmaktadır. Her türlü ulaşım imkanına sahiptir.
Camikebir Mahallesi Kalebayırı Sokak No:4 17500 Gelibolu/ÇANAKKALE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Gelibolu ilçe merkezinde yer almaktadır. Çanakkale İl merkezine 46 km uzaklıkta yer almaktadır.
Basketbol,voleybol,masa tenisi, satranç,futbol,cross takımlarımız mevcuttur.
Okulumuz düzenli olarak ulusal ve yerel projelere katılmaktadır.