ÇANAKKALE / GELİBOLU - Namık Kemal Ortaokulu

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem konu soru dağılım tabloları Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Okulumuzda yapılacak 2.dönem 1.sınavlar için seçilen senaryoların yer aldığı konu soru dağılım tabloları aşağıdadır.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ekm

03-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılan il sınıf/zümre çalıştayları sonrası hazırlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem konu soru dağılım tabloları Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Okulumuzda yapılacak sınavlar için seçilen senaryoların yer aldığı konu soru dağılım tabloları aşağıdadır.

Ekm